Location

Hong Kong SAR

Client

Private Client

Services Provided

Interior Design and Build

Size

120 m² 

Status

Completed

Tranquil Base

The apartment renovation project undertaken by PLACE ARCHT is a testament to our commitment to creating exceptional living spaces. Situated in the vibrant streets of Hong Kong, this project aimed to provide a sanctuary of comfort and tranquility amidst the urban hustle and bustle.

The design concept revolves around the juxtaposition of contemporary minimalism and warm, natural elements. By carefully incorporating wooden finishes throughout the space, we achieved a harmonious balance that exudes elegance and sophistication. The use of playful décor elements adds a touch of personality and charm to the overall design.

One of the notable features of this apartment is the seamless integration of glass doors with matte black framing. These doors not only allow ample natural light to flood the living room and kitchen but also create a sense of openness and fluidity. The dark accents used throughout the space add depth and contrast, further enhancing the overall aesthetic appeal.

At PLACE ARCHT, we provided our client with our comprehensive Interior Design and Build Service. From conceptualization to completion, we focused on every detail to create a space that not only meets the client's needs but also exceeds their expectations.

Minimalist Interiors

JUXTAPOSITION OF A COMTEMPORARY MINIMALISM AND WARM NATURAL ELEMENTS

The design concept revolves around the juxtaposition of contemporary minimalism and warm, natural elements. By carefully incorporating wooden finishes throughout the space, we achieved a harmonious balance that exudes elegance and sophistication. The use of playful décor elements adds a touch of personality and charm to the overall design.

metamorphosis_01-Copy

Privacy Policy © 2024 PLACE Architects Limited. All Rights Reserved.

View
error: Content is protected.