Location

Hong Kong SAR

Scale

GFA 9,589 m² 

Client

Chuang's Group 

Category

Positioning | Feasibility | Immersive Marketing

Status

Under Development 

 

THE LONDON

Inspired by the colonial architecture and city of London’s urban setting, The LONDON, a 13-storey commercial mixed use building is located at one of the most prominent sites in Kowloon Tsim Sha Tsui, on the corner of major intersections between Nathan Road and Austin Road, just 2 minutes walk from Jordan MTR station.

LOGO-01-cropped

PLACE ARCHT provided our client with our holistic value-added vision along with our integrated design consultancy services that include repositioning, architecture and interior design schemes, branding, naming and logo, in creating a humanistic and adaptive brand new iconic landmark in the heart of Tsim Sha Tsui and Jordan districts. 

0708_The-London_exploded-isometric_full-scale_white-background_1
20220316

ANCHOR RETAIL

Through sensitive and strategic re-planning whilst maintaining the overall structural integrity of the building, our proposal opens up the corner frontage to allow for an anchor tenant which in return enhances the building's identity and activates its corner at major intersection. This fully maximizes the commercial potential of the prominent corner site and enhances the development's commercial viability throughout.

INT_02_DeMain_0000
M_05

The enhanced arrival experience with direct connectivity and increased visibility to both Nathan Road and Austin road further activated the commercial values and spaces within.

M_03

F&B facilities and commercial kiosks are introduced to complement the overall commercial viability and activate the commercial spaces at the lobby.

M_01

By placing escalators directly connected to Nathan Road’s main entrance, the re-planning opens up the existing lift lobby and enhances visitors’ arrival experience and building’s overall connectivity from street level.

M_04
EXT_02

ROOFTOP F&B EVENT SPACE

F&B facilities are introduced by extending 2 of the existing passenger lifts up to the rooftop level with open view out to Kowloon Park. The publicly accessible rooftop F&B also serves as an unique event space that complements the multi-function gallery space at podium floor below.

mood-02
nft-glass
F_11-1

THE KAZE MASK STUDIO

The average 500 m² open floor space with unobstructed views on both facades sets the perfect backdrop for creative flagship office and coworking shared offices. The generous column structure allows for centrally located internal feature stairs connecting between multiple floors. A perfect premise for creative brands such as the KAZE MASK.

 

 

M_00

Copyright © 2022 PLACE Architects Limited 

All Rights Reserved | Privacy Policy